KostrenaSport

16. Memorijalni malonogometni turnir “Ivica Opačak – Pajo”

Ovog je vikenda održano 16. izdanje Memorijalnog malonogometnog turnira u spomen na kostrenskog branitelja Ivicu Opačka – Paju.

U organizaciji UDVDR-a Kostrena i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena u Sportskoj su dvorani mali nogomet odigrale ekipe veterana: NK Pomorac, UDVDR RH Kostrena, UDVDR RH Rab i HVIDRA Petrinja te pioniri iz NK Mladost iz Petrinje, NK Rab i NK Pomorac.

Ivica Opačak – Pajo poginuo je u Domovinskom ratu 3. travnja 1992. godine na Kupresu. Imao je samo 27 godina i bio je pripadnik specijalne postrojbe Matija Vlačić.

Među veteranima prvo je mjesto osvojila ekipa UDVDR-a s Raba, drugi su bili HVIDRA Petrinja, a treće je mjesto osvojila domaća ekipa, UDVDR Kostrena. Pritom je za najboljeg igrača proglašen Kostrenjanin Igor Tarlač, dok je najbolji golman Žarko Burić (HVIDRA Petrinja), a najbolji strijelac Dragan Ivić (UDVDR Rab).

Najbolji su pioniri dječaci iz NK Mladost iz Petrinje, na drugom je mjestu NK Pomorac, a na trećem NK Rab. Pritom je za najboljeg igrača proglašen Borna Glažar iz NK Pomorac, najbolji je golman Roko Grgurić iz NK Rab, a najbolji je strijelac Lovro Dobranić iz NK Mladost.

U revijalnom su dijelu neriješeno igrale ekipe Pajini prijatelji  i Pajini suborci (2:2) te Mladi Kostrene i Mauro i prijatelji (6:6).