Zaštita privatnosti i uvjeti korištenja

UVJETI KORIŠTENJA

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na mrežnoj stranici nasakostrena.hr ne smiju se reproducirati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez odobrenja, odnosno koristiti na bilo koji način koji može uzrokovati štetu vlasniku usluge ili bilo kojoj trećoj strani. Dokumenti, podatci i informacije objavljeni na ovoj mrežnoj stranici mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštivanje svih autorskih i vlasničkih prava te prava trećih osoba. Svi tekstovi i fotografije na ovoj stranici vlasništvo su autora i vlasnika stranice. Korištenjem sadržaja  stranice korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz korištenja ove mrežne stranice te prihvaća koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost. Zabranjeno je bilo kakvo korištenje mrežne stranice na način i/ili u svrhe kojima se neposredno ili posredno krši bilo koji važeći zakon ili pravni propis koji je na snazi u Republici Hrvatskoj.

Centar kulture Kostrena kao voditelj obrade podataka mrežne stranice nasakostrena.hr ne odgovara za štetu koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korištenje ove mrežne stranice, za bilo koje radnje korisnika do kojih dođe uporabom ili zlouporabom sadržaja ove mrežne stranice, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja ove mrežne stranice.

Centar kulture Kostrena i urednički tim mrežne stranice Naša Kostrena zadržavaju pravo izmjene bilo kojeg dijela kao i cjelokupnog sadržaja objavljenog na ovim mrežnim stranicama, te neće biti odgovorni ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Ova mrežna stranica može sadržavati dokumente, fotografije, podatke, informacije kao i veze do drugih mrežnih stranica kreiranih od strane trećih osoba koje će se, kad god je to moguće, kao takve označavati. Centar kulture Kostrena i urednički tim mrežne stranice nasakostrena.hr nema nadzor nad dokumentima, fotografijama, podacima, informacijama trećih strana ili drugim mrežnim stranicama te ne odgovaraju za sadržaj istih. Ovo se osobito odnosi na točnost, potpunost i dostupnost sadržaja na stranicama koje su kreirane od strane trećih osoba.

Centar kulture Kostrena i urednički tim mrežne stranice nasakostrena.hr koriste i prenose informacije i iz drugih izvora te ih donose u najboljoj namjeri informiranja korisnika i ne mogu preuzeti bilo kakvu odgovornost u slučaju da su neki podatci netočni ili nepotpuni. Informacije na ovim stranicama mogu sadržavati netočnosti ili tipografske greške.

Centar kulture Kostrena zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ove opće uvjete korištenja te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Promjene općih uvjeta stupaju na snagu objavljivanjem na ovim mrežnim stranicama.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI i OSOBNIH PODATAKA

Voditelji obrade osobnih podataka obavezuju se poštivati anonimnost i privatnost korisnika ove mrežne stranica. Posjetom ovoj  mrežnoj stranici dajete suglasnost na obradu osobnih podataka. Sustav prikuplja i koristi podatke isključivo u svrhu analitike i povećanja kvalitete korisničkog iskustva. Voditelj obrade podataka navedene podatke neće učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika osim u slučajevima koji su izričito propisani zakonom.

Korisnik je svakom trenutku slobodan tražiti izmjenu, izvoz ili brisanje osobnih podataka iz baze podataka. Tvrtke koje djeluju kao izvršitelji obrade u suradnji s našom stranicom su Google (Google Analytics).

KONTAKT OBRAZAC

Osobni podatci prikupljeni korištenjem kontakt obrasca na mrežnoj stranici nasakostrena.hr koriste se isključivo radi komunikacije s korisnikom u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva ili pružanja informacija.

Uvjeti korištenja kontakt obrazaca

Korištenjem kontakt sukladno članku 7. Zakona o zaštiti osobnih podataka dajete privolu za prikupljanje i daljnje obrađivanje osobnih podataka u svrhu odgovaranja na upite ili slanja newslettera. Ovaj dio zaštite privatnosti reguliran je Izjavom o privatnosti i povjerljivosti osobnih podataka.

 DRUŠTVENE MREŽE

Naše Usluge mogu koristiti dodatke za društvene mreže. Korištenjem tih dodataka podatci se mogu izravno prenositi s vašeg uređaja operateru određene društvene mreže. Centar kulture Kostrena kao voditelj obrade podataka na mrežnoj stranici nasakostrena.hr, nema utjecaja na podatke koje prikuplja dodatak za društvene mreže. Upotreba usluge i interakcija s dodatcima za društvene mreže može se referirati na vaš račun na društvenoj mreži i podatci se mogu automatski prikazati na vašem profilu na društvenoj mreži. Čak i ako niste prijavljeni na društvenu mrežu, moguće je da dodaci prenesu vašu IP adresu operaterima društvenih mreža. Imajte to na umu pri upotrebi naših Usluga.

Operateri Dodataka koji se koriste u našim Uslugama

Ako ste član jedne ili više sljedećih društvenih mreža i ne želite da Operater poveže podatke koji se odnose na vašu upotrebu Usluga s vašim članskim podacima koje je Operater već pohranio, odjavite se s društvene mreže prije upotrebe naših Usluga.

Facebook

Voditelj obrade podataka: Facebook Ireland Limited, Hanover Reach, 5-7 Hanover Quay, 2 Dublin, Ireland („Facebook”). Dodatne informacije potražite na mrežnoj stranici pravila privatnosti servisa Facebook na adresi https://www.facebook.com/about/privacy/ .

Google+, Google Adsense, Google Analytics

Voditelj obrade podataka: Google Inc., Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA („Google”). Dodatne informacije potražite na mrežnoj stranici pravila privatnosti servisa Google na adresi https://www.google.com/privacy .

LinkedIn

Voditelj obrade podataka: LinkedIn Ireland, Gardner House, Wilton Place, Wilton Plaza, Dublin 2, Irska („LinkedIn”). Dodatne informacije potražite na web-stranici pravila privatnosti servisa LinkedIn na adresi http://www.linkedin.com/legal/privacy-policy?trk=hb_ft_priv