KaféKostrena

4. KuK – posljednja kinovečer uz akcijsku komediju

Kino u Kostreni ovog ljeta završava zabavnom akcijskom komedijom u kojoj glume Morgan Freeman, Salma Hayek, Antonio Banderas, Ryan Reynolds i Samuel L. Jackson.

U 21 sat ispred Sportske dvorane Kostrena prikazat će se film Čuvaj me s leđa 2 (u originalu Hitman’s Wife’s Bodyguard), idealna ljetna kombinacija komedije i akcije. Ulaz je besplatan.

Veći dio nastavka akcijske komedije Čuvaj me s leđa (The Hitman’s Bodyguard), koja je koncem ljeta 2017. zaradila gotovo 200 milijuna dolara na 30-milijunski proračun, snimao se dobrih mjesec i pol dana u Hrvatskoj i to u Rovinju, Zagrebu, Rijeci, Karlovcu, Motovunu, Vodnjanu, Bujama, Limskom kanalu i na otoku Biševo, ali sve te lokacije uglavnom „glume“ Italiju.

Rovinj je postao Capri, mjesto za odmor iz snova tjelohranitelja Michaela Brycea, traumatiziranog prethodnim događajima, kad je štitio Jacksonova plaćenog ubojicu Dariusa Kincaida i primio metak za njega. Uz puno metaka, potjere, dinamičnih kadrova i duhovitih replika, film garantira ugodnu i zabavnu ljetnu večer na otvorenom.

Projekcija je besplatna i započinje u 21 sat, a organizatori su Centar kulture Kostrena i Općina Kostrena u sklopu Motovunskog filmskog festivala i pilot-programa Europske komisije »Kina kao inovativni centri lokalne zajednice« te Hrvatskog audiovizualnog centra.