KostrenaKulturaOpćina - prijatelj djece

6. KuK: U petak 11. kolovoza gledamo Super Mario

Šesto izdanje Kina u Kostreni održat će se u petak, 11. i subotu, 12. kolovoza na trgu ispred Sportske dvorane Kostrena.

Super Mario, najpoznatiji vodoinstalater na svijetu, nakon gotovo 40 godina od prve pojave, ove godine stigao je na velike ekrane u animiranoj avanturi – Super Mario Bros. Film su producirali osnivač i izvršni direktor Illuminationa Chris Meledandri i Shigeru Miyamoto iz Nintenda.

Vodoinstalater iz Brooklyna po imenu Mario spletom okolnosti završi u Kraljevstvu gljiva zajedno sa svojim bratom Luigijem kojeg otima opaki Koopa po imenu Bowser. Uz pomoć princeze Peach i brbljave gljive Toada, Mario se sprema obračunati sa svemoćnim Bowserom kako bi spasio brata i spriječio njegove planove da osvoji svijet.

Trailer prikazuje izgled Maria, Bowsera, Toada, Luigija i Kameka zajedno sa vojskom Koopa i Dry Bonesa. Tu su i ljuti pingvini koje smo redovno sretali u Super Mario video igricama, a mogu se čuti i neki likovi kako govore po prvi puta.

Film počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan. Sve novosti u slučaju loše vremenske prognoze bit će objavljene na FB stranici Centra kulture Kostrena i portalu Naša Kostrena.