KostrenaScena

Komedija “Pokopaj me nježno” 22. listopada u Kostreni

Kerekesh Teatar donosi hit komediju “Pokopaj me nježno”  koja će vas nasmijati do suza!

Radnja ove duhovite predstave smještena je u selo Strahlinec gdje direktor Puh otvara pogrebno poduzeće i mrtvačnicu “Pokopaj me nježno”. Uz njegovog, na sve načine ograničenog asistenta Mišaka, na natječaj za posao grobara javili su mu se “rovokop” Meho Puzić, slastičar Izmet Haljimi,  fizioterapeut Robert Fotić i gluhonijemi Miljenko Pavelić. Pripreme za prvi sprovod mogu početi, a pokojnik je dobrovoljac!

U režiji poznatog glumca i redatelja Ljubomira Kerekeša, predstava donosi vrhunsku zabavu uz talentiranu glumačku postavu koja garantira večer punu smijeha. Sa svojim prepoznatljivim humorom, izvrsnom glumom i osebujnim likovima, Kerekesh Teatar ponovno oduševljava publiku.

Pripremite se za večer smijeha i zabave!

Ulaznice za predstave u sklopu manifestacije 23. Jesen u Kostreni dostupne su online na ulaznice.hr i u Kući kostrenskih pomoraca (Trg sv. Barbare 1, Kostrena). Radno vrijeme Kuće kostrenskih pomoraca je četvrtkom i petkom od 10 do 18 sati te subotom od 10 do 17 sati.

Jesen u Kostreni organizira Centar kulture Kostrena, uz podršku Narodne čitaonice i pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.