Kostrena

Brojne aktivnosti i pogodnosti za članove Penka

S ciljem promicanja zdravlja i uključivanja članova u aktivnosti, udruga Penko osigurala je brojne pogodnosti i različite zanimljive programe.

Za duge zimske dane udruga Penko pripremila je brojne zanimljive aktivnosti. Bez obzira na članstvo, poziv je otvoren svima koji se žele priključiti društvenim igrama u prostorima Penka.

Četvrtkom od 15 do 18 sati na rasporedu je tombola, a petkom od 15 do 18 sati igraju se šah i karte.

Izlet u Vrsar i Rovinj

U utorak, 21. studenog 2023. udruga organizira izlet u Vrsar i Rovinj uz posjet i razgledavanje Parka skulptura Dušana Džamonje.

Polazak autobusa predviđen je s parkirališta ispred trgovačkog centra Plodine u 8 sati. Prvo odredište je Vrsar i posjet Parku skulptura Dušana Džamonje,  a potom nastavak putovanja prema Rovinju. Predviđen je pješački razgled grada i posjet crkvi svete Eufemije kao i slobodno vrijeme za individualni razgled. Nakon Rovinja u povratku prema Rijeci organiziran je kasniji ručak u poznatom istarskom agroturizmu. Dolazak u Kostrenu predviđen je u večernjim satima.

Cijena izleta za članove Udruge iznosi 30 eura po osobi. U cijenu je uključen prijevoz modernim turističkim autobusom, turistički vodič, ručak (uz harmoniku), organizacija izleta, osiguranje od profesionalne odgovornosti i jamčevina. Cijena ne uključuje osobne troškove i konzumacije kao ni usluge koje nisu predviđene programom. Opći uvjeti i upute organizacije putovanja putničke agencije Fiume Tours Rijeka sastavni su dio ovog programa.

Rezervacije i uplate mogu se izvršiti u prostorijama udruge Penko od 6. do 10. studenoga u vrijeme u uredovno vrijeme, ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati. Za sve dodatne informacije na raspolaganju je predsjednica udruge Marica Njegovan (mob: 098 48 33 27).

Prostorije udruge PENKO otvorene su ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9 do 12 sati. 

Posebne pogodnosti

  • Srijedom od 15 do 19 sati studio Neo Balance pripremio je za članove Penka posebnu ponudu polusatnih masaža koje će se provoditi u prostorijama udruge. Cijena masaže iznosi 10 €.
  • Od 1. do 7. u mjesecu članovi udruge mogu ostvariti poseban popust od 10% u Ljekarni Smeraldo.

Svi koji žele primati obavijesti udruge putem e-pošte trebaju se javiti predsjednici udruge Marici Njegovan na maricanjegovan@gmail.com ili putem mobitela na 098 48 33 27.