KaféKostrenaRoditeljski kutak

Cirkus za djecu i početak mesopusne sezone

Subota je dan za veselje – uz početak ovogodišnjih mašakaranih zabava i predaju ključeva Općine u ruke naših Špažićara, na radost mališana u Kostrenu je stigao i veseli cirkus.

Je se parićano za maškare? – Naime, u subotu, 14. siječnja započinje najveselije doba godine, ono u kojem vladaju maškare pa svi željni dobre zabave, smijeha i plesa pod maskama ili bez njih, dobrodošli su u Narodnu čitaonicu u Kostreni Svetoj Luciji. Karnevalska grupa Špažićari organizira maškarane tance uz dobru glazbu za koju se već godinama brine grupa Venus iz Kraljevice. Prvo će podići mesopusta Mićela, glavnog krivca za sve loše što se dogodilo u prošloj godini. Rezervacije, prijave i sve informacije zainteresirani mogu dobiti na telefone: 098/906-4713 i 091/400-2270 te na e-mail: spazicari@gmail.com.

Crazy big show – cirkus za mališane

Show “Eldorado” iz Krapine hrvatski je obiteljski cirkus s više od 200 godina tradicije, a posjetitelji će moći uživati u komičnim skečevima i mađioničarskim trikovima, nastupu kaskadera i zanimljivim atrakcijama na biciklima i monociklima. Predstava je namijenjena mališanima i traje sat vremena. Extreme Circus show održat će se u Sportskoj dvorani u Kostreni u subotu, 14. siječnja s početkom u 17 sati, a ulaznice po cijeni 10 € za odrasle i 5 € za mališane prodavat će se na ulazu u dvoranu.