KostrenaOpćina - prijatelj djece

Dodjelom diploma zaključen ciklus Obiteljskih radionica u Zlatnoj ribici

Dodjelom diploma zaključen je ciklus Obiteljskih radionica koje su se tijekom listopada, studenog i prosinca održavale u Dječjem vrtiću Zlatna ribica u Kostreni.

Zajednica tehničke kulture Primorsko-goranske županije u Dječjem vrtiću „Zlatna ribica“ u Kostreni, održala je Obiteljske radionice na kojima su vrtićarci i njihovi roditelji imali prilike usvojiti vještinu rada s 3D olovkom.

Radionice je prošlo 30 polaznika, podijeljenih u 3 grupe. Svaka grupa imala je dvije edukacije u ukupnom trajanju od 6 sati. Sudeći prema reakcijama polaznika, program je izuzetno dobro prihvaćen, a ciljevi programa ostvareni.

Obiteljske radionice financirala je Općina Kostrena s 12.180,00 kuna. 

Dodjelu diploma pratio je prigodni program koji su gostipa pripremili mali polaznici, a potvrdu o stručnom usavršavanju odgojitelja primio je ravnatelj vrtića Stanko Vučetić.

Na dodjeli diploma sudjelovao je i općinski načelnik Dražen Vranić koji je istaknuo kako Općina Kostrena rado i često podupire projekte namijenjene djeci jer je njihovo sretno odrastanje i razvoj potencijala prioritet i trajno usmjerenje Općine.