KostrenaMladiPoduzetnici

Doris Šestan – zadovoljna vlasnica „Figo Shopa“ – prve specijalizirane trgovine za kućne ljubimce u Kostreni

S obzirom na to koliko su naši četveronožni prijatelji popularni i omiljeni u Kostreni, ne čudi dobar odaziv na otvorenje trgovine za kućne ljubimce, a mlada kostrenska poduzetnica Doris Šestan zaključuje kako se snovi ostvaruju kad radimo ono što doista volimo.

Na zadovoljstvo Kostrenjana koji više neće morati putovati izvan naše općine kako bi pružili ono najbolje svojim kućnim ljubimcima, otvoren je „Figo Shop“, trgovina koja nudi velik izbor hrane i opreme za pse i mačke. Vlasnica trgovine Doris Šestan navodi kako će se ponuda proširivati prema potrebama mještana, a s vremenom i razvijati te širiti svoje usluge.

Trenutno zastupamo marke: Camon, Men For San, Vitakraft, Hill’s, Fish4Cats, Fish4Dogs, Royal Canin, Belcando, Eukanuba i Sam’s Field. Od trenutnih brendova kod nas se može naručiti i sve što se možda ne nalazi na policama; primjerice velika pakiranja hrane, ležajevi po mjeri, robica i vodilice prema veličini. – objašnjava Doris Šestan ističući da želi svojim kupcima pružiti najkvalitetniju moguću uslugu.

Velik izbor kvalitetne hrane za ljubimce dopunit će se prema potrebama vlasnika

„Figo Shop“ trenutno je trgovina s hranom i opremom za pse i mačke, ali naš je cilj izgraditi brend, postati jedinstveni i prepoznatljivi po pružanju usluga terapija s proizvodima na prirodnoj bazi, rješavati alergije i kožne bolesti, te uvesti na naše tržište luksuzne brendove s kojima će i naši ljubimci postati modne ikone! Već smo sada u dogovoru oko suradnje s dizajnerima koje je prepoznao i poznati američki modni časopis Vogue, ali da sada ne otkrivamo sve detalje, više o tome uskoro! Sve novosti možete redovito pratiti na našim društvenim mrežama; na Facebook stranici FIGO SHOP i na Instagram profilu @figo_shop_ks. – zaključuje Doris Šestan.

Otvorenje “Figo Shopa” privuklo je vlasnike kućnih ljubimaca

Sve za ljubimce i vlasnike na jednom mjestu

Figo Shop“ nalazi se na adresi Šodići 31, u prostoru „Sasha Lee“ beauty salona, koji već dugi niz godina uspješno vodi kostrenska poduzetnica Morana Peloza. Ovaj salon uz kozmetičke i medicinske usluge objedinjuje i frizerski salon te salon za šišanje pasa, stoga se sada zajedno s trgovinom za kućne ljubimce može slobodno nazvati pravim malim kompleksom u kojem sve što im je potrebno mogu pronaći i ljubimci, ali i njihovi vlasnici!

Radno vrijeme trgovine: ponedjeljkom, utorkom i četvrtkom od 12 do 20 sati, a srijedom i petkom od 8 do 16 sati. Za sve koji iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti fizički doći do ove lokacije, „Figo Shop“ nudi i uslugu besplatne dostave na području Kostrene i okolice.

Vlasnica „Figo Shopa“ objašnjava da je od malena rasla s kućnim ljubimcima, a naziv trgovine lijepa je uspomena na prvog ljubimca, psa Figa. – Nakon diplome iz poduzetništva, radila sam uredske poslove, ali uvijek sam znala da ću jednoga dana raditi za sebe. Moja ljubav prema ljubimcima dovela je do ove lijepe suradnje s Moranom Pelozom, vlasnicom „Sasha Lee“ salona. Čim sam vidjela prostor, imala sam viziju što želim ovdje napraviti i, evo, tako je nastao „Figo Shop“. Izgleda da je istina ono što kažu da nam se snovi ostvaruju kada to najmanje očekujemo. Nakon diplome još nisam znala što točno želim raditi, ali znala sam da je uspjeti jedino moguće ako je to područje koje zbilja volim.

Da je recept za uspjeh dobra kombinacija znanja i ljubavi, svi dobro znamo pa nije čudno što u „Figo Shopu“ njuška i jedan zadovoljan pas: – Ovdje u dućanu nikad nisam sama, već mi društvo pravi moj omiljeni „francuz“ Rio. Trenutno ima osam mjeseci, a u njemu ima barem 10 kila radosti pa se pri dolasku ovdje pripremite i na malo igre. – s osmijehom ističe Doris.

Više informacija o proizvodima i uslugama može se pronaći na FB stranicama te putem maila i mobitela:

Kontakt podaci trgovine: