KostrenaScena

Veliko finale Kostrenskog leta -koncert klape Intrade ipak u Sportskoj dvorani

Kostrensko leto, tradicionalna ljetna manifestacija koja je i ove godine ponudila atraktivne sadržaje dolazi do svog finala, a završni program održat će se u četvrtak 31. kolovoza.

Kostrena je ovoga ljeta doista ponudila zanimljive ljetne programe. Brojna publika uživala je u jedinstvenom glazbenom festivalu “Jedna noć u Kostreni” i “Kostrenskoj noći“, na kojoj je publiku zabavio popularni Jole, u atraktivnim kino projekcijama i kazališnim predstavama na otvorenom, poučnim predavanjima, nastupima uz more i u “moru”, a kraj kolovoza označit će i završetak ovogodišnjeg izdanja manifestacije.

U četvrtak 31. kolovoza, u Sportskoj dvorani Kostrena s početkom u 20 sati  koncert će održati popularni Tomislav Bralić i klapa Intrade.

Iako je održavanje koncerta bilo je planirano na prostoru lučice Podurinj, nepovoljne, točnije nepredvidive vremenske prilike ponukale su organizatore da pripremu i održavanje koncerta ipak presele u zatvoreni prostor, no ono što se sa sigurnošću može prognozirati je savršena finalna večer Kostrenskog leta uz zajedničko pjevanje svima znanih uspješnica… “Zora bila“, “Samo more nosim ja u duši“, “Ne damo te pismo naša“…

Ulaz na koncert je slobodan i ne naplaćuje se.

– Obilježimo pjesmom kraj Kostrenskog leta – poručuju organizatori koncerta Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.