KostrenaSport

Finale Zimske Lige – Igor Malešević ove nedjelje u Kostreni

U Kostreni će se trčati od velikog parkinga Pod pločom do Nove vode i natrag po šetnici uz more

Nakon osam kola diljem naše županije, srušenih svih rekorda, od broja sudionika do broja pretrčanih kilometara, veliko finale Zimske lige – Igor Malešević u Kostreni će zatvoriti zimsku sezonu trčanja Primorsko-goranskom županijom.

U Kostreni će se trčati od velikog parkinga Pod pločom do Nove vode i natrag po šetnici uz more, ukupno 5 kilometara. Prava je to “mjera” za sve koji su u trkačkoj formi pa žele istrčati svoje najbolje vrijeme, kao i one kojima je 5 kilometara maksimum. Svi zajedno će provesti aktivni dan s prijateljima ili obitelji, u Kostreni uz more.

Autor fotografije: Ri prsten

Jednako kao i sama utrka, ako ne i duže, trajat će podjela zasluženih medalja i nagrada za najbolje i najupornije sudionike ovogodišnje Zimske lige. Finišerske medalje osvojit će svi koji završe utrku, a brončane, srebrne i zlatne oni koji su u 9 kola lige zaslužili 1, 2 ili 3 mjesto u individualnom ili timskom poretku kao i dobnim skupinama od 20 do 70 godina.

Naravno, kao i uvijek, tu je i nezaobilazna okrjepa, ovaj puta pod pokroviteljstvom Turističke zajednice općine Kostrena i Istarske pivovare. Osigurane su i novčane nagrade te vrhunski LaPrimafit sportski dodaci prehrani.