KaféKostrena

Fotogalerija: Turnir u briškuli i trešeti

U sklopu proslave Lucine odigran je 14. turnir u briškuli i trešeti na kojem je sudjelovalo šest dvočlanih ekipa.

Savjet mladih Općine Kostrena organizirao je tradicionalni turnir u briškuli i trešeti na kojem je pobijedio par koji su činili Ivica Vrbeta i Valter Galjanić. Drugo mjesto osvojili su Ervin Jurković i Abi Derviši, a treće je mjesto pripalo ženskom paru: Radani Glažar i Meladi Panić.

Pobjednici (s desne strane) i drugoplasirani (lijevo), u sredini je predsjednik Savjeta mladih Bruno Beljo

Treće mjesto osvojile su dame Melada Panić i Radana Glažar

Kao nagrade za prva tri mjesta podijeljene su pokloni s promotivnim materijalima Općine Kostrena i besplatna pića u cafe-baru Libar.

Savjet mladih zahvaljuje Općini Kostrena i cafe-baru Libar na pomoći oko organizacije te se nada da će se iduće godine pridružiti još više natjecatelja: – Zadovoljni smo kako je sve prošlo i drago nam je što se tradicija ovog turnira, koji se upravo održao već 14. put, uspješno nastavila. Nažalost, imali smo nešto manji broj ekipa nego inače radi djelomičnog poklapanja termina s nogometnom utakmicom polufinala koju je Hrvatska igrala na Svjetskom prvenstvu. Cafe-bar „Libar“ osigurao nam je TV prijamnik u prostoru zatvorenog balkona Narodne čitaonice, gdje se turnir po običaju održava, pa smo i mi i sudionici turnira ipak imali mogućnost uz sam turnir „ispratiti“ i utakmicu. U konačnici smo bez većih poteškoća nedugo nakon utakmice turnir i priveli kraju. Kao što sam već rekao, najbitnije je da se tradicija ovog događaja nastavila i drago nam je da i mi mladi imamo priliku sudjelovanjem u ovakvim manifestacijama pokazati koliko nam je stalo do Kostrene i njenih običaja. Čestitam pobjednicima i zahvaljujem svim sudionicima na odazivu. Posebne pohvale idu Općini Kostrena te osoblju Narodne čitaonice i cafe-bara „Libar“ zbog velike pomoći oko organizacije, a nadam se da se ponovno vidimo i iduće godine, u nešto većem broju.“, izjavio je Bruno Beljo, predsjednik Savjeta mladih Općine Kostrena, suorganizatora ovog turnira.