Kostrena

Galebovi Optimisti briljirali na Clivo Sailing Cupu i Crikveničkoj regati

Galebovi Optimisti u protekla su dva vikenda uspješno nastupili na dvije važne regate s kojih su u Kostrenu donijeli čak 12 pehara!

Na Clivo Sailing Cupu Matteo Matković osvojio je prvo mjesto dok je Ema Grabar briljirala s drugim mjestom ukupno i prvim među djevojčicama. Juraj Lencović zauzeo je četvrto mjesto ukupno i drugo među dječacima. Ana Perušić i Albert Lebinac također su pokazali odličnu pripremljenost osvojivši druga mjesta u svojim kategorijama do 12 godina.

Nastupajući na zadnjoj kvalifikacijskoj regati regije Sjever, Ema Grabar nastavila je svoj uspješan nastup osvajanjem prve pozicije dok je Juraj Lencović zauzeo treće mjesto ukupno. Laura Batelić završila je na trećem mjestu među djevojkama, Ana Perušić druga je među djevojčicama do 12 godina, a Albert Lebinac drugi je među dječacima do 12 godina. Vito Škufca  osvojio je 12. mjesto i Martin Mesić 14. mjesto što su također odlični plasmani.

Ovaj izvanredan uspjeh mladih jedriličara još je jednom potvrdio kvalitetu rada u Galebu koja je  vidljiva upravo na regatnom polju.