Kostrena

Halloween Night Ride vođena biciklistička tura

U znaku popularnog Halloweena Turistička zajednica općine Kostrena i agencija Promotiv travel outdoor u subotu 30. listopada vode vas na kostimiranu noćnu biciklističku turu Kostrenom.

Nakon starta na parkiralištu u ulici Šetalište kostrenskih pomoraca, preko puta prepoznatljivog kostrenskog simbola – sidra, ruta vodi preko Žuknice, Paveka, Urinja i Svete Barbare prema vidikovcu Sopalj, nakon čega slijedi povratak prema Kostreni i Turističkoj zajednici gdje će sudionike dočekati kolači, kuhano vino i prigodna kulisa za doček  sudionika ove zanimljive ture.
Vožnja će biti prilagođena uvjetima i tehničkim zahtjevima noćne vožnje u kojoj se sudionike poziva da zabavu učine još boljom, a turu originalnijom i slobodno se kostimiraju se u duhu ove svetkovine čije je obilježavanje posljednjih godina postalo sve popularnije.

Okupljanje sudionika predviđeno je u 17:30 na parkiralištu kod sidra, a start je predviđen u 18 sati. Sudionici se mogu prijaviti putem online obrasca. Kotizacija se ne naplaćuje. Tura je namijenjena rekreativcima s umjerenom fizičkom kondicijom koji mogu svladati srednje zahtjevni prirodni teren i duljinu do 15 km kilometara s ukupnim usponom oko 300 metara.