Kostrena

Igraonica Lollipop i Marko Sladić vode vas u pravu šumsku avanturu!

Bliži se drugi dio zimskih školskih praznika pa ako još niste isplanirali aktivnosti za svoje mališane, Igraonica Lollipop ima zanimljive prijedloge!

Za dane od 19. do 23. veljače u igraonici će se održavati različite kreativne i sportske aktivnosti, a prije toga i jedna nadasve zanimljiva u prirodi. U nedjelju 18. veljače Igraonica Lollipop u suradnji s pustolovnim vodičem Markom Sladićem organizira pravu šumsku avantura zelenim predjelima Kostrene. Mali sudionici će zajedno istraživati, učiti o životinjama, o snalaženju i preživljavanju u prirodi, o samoobrani, igrati se i zabaviti.

Program je namijenjen djeci iznad 5 godina, a dobrodošli su i roditelji! Za sudionike je organizirana užina uz topli napitak. Avantura počinje u 10:00 sati ispred igraonice, a povratak je predviđen oko 13:00 sati. Cijena po osobi iznosi 15 eura. Prijave se primaju na mail info@igraonicalollipop.hr ili na broj 091 7618 903.

Igraonica Lollipop nalazi se na adresi Žuknica 1b, Kostrena (Sportska dvorana Kostrena). Više informacija potražite na njihovoj web stranici.