KreativaKultura

Izložba udruge Vali otvorena do 7. ožujka

Udruga za kreativno stvaralaštvo Vali iz Kostrene otvorila je 1. ožujka u 19 sati grupnu  izložbu keramičkih radova u prostoru Nacionalne zajednice Crnogoraca Rijeka u Križanićevoj 2.

Svečanost otvaranja uljepšala je izvedba zbora Zajednice Crnogoraca s dvije pjesme. Ovo je već druga izložba udruge Vali koju organizira u prostorijama Nacionalne zajednice Crnogoraca čime se potiče međusobno prijateljstvo ovih dviju udruga. Bilo je ovo ujedno i prvo otvorenje izložbe novoizabrane predsjednice udruge Vali Maje Božičević kojoj želimo još puno otvaranja i predstavljanja Udruge na raznim izložbama.

Prostor je bio popunjen članovima jedne i druge udruge kao i brojnim prijateljima keramičarima koji su svojim dolaskom poduprli rad članova Udruge. Predmeti su bili raznoliki kao i tehnike kojima su izrađeni pa su se mogli vidjeti predmeti rađeni u raku, horse raku, kao i predmeti pečeni na većim temperaturama čime se dobila paleta raznih boja na keramičkim šalicama i tanjurima. Svaki član Udruge izrazio se na svoj način pa je tako i svaki predmet drugačiji – svaki je unikat.

Izložba će biti otvorena do 7. ožujka pa svi zainteresirani imaju još vremena pogledati izložbu.