KaféKultura

Janko Popović Volarić u Kostreni

Poznati glumac u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji otkrit će ponešto o svojim omiljenim filmovima i glumcima.

Svi imamo film koji pamtimo iz školskih dana, koji nas je očarao, nadahnuo, oduševio. Za Janka Popovića Volarića presudan je bio “Društvo mrtvih pjesnika”, svevremenska priča za sve generacije.

U četvrtak, 25. studenoga s početkom u 19 sati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji bit će prikazan film „Društvo mrtvih pjesnika“ po izboru Janka Popovića Volarića.

Prije projekcije omiljeni glumac i Igor Mirković, direktor Motovun Film Festivala i redatelj poznat po dokumentarcima „Sretno dijete” i „Novo vrijeme”, razgovaraju o filmovima koje vole. A mi volimo susrete s glumcima, redateljima i, uopće, umjetnicima pa se radujemo što će nam biti omogućeno druženje s Jankom Popovićem Volarićem i Igorom Mirkovićem.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna moguće je kupiti na blagajni 30 minuta prije početka filma. Druženje s glumcem i redateljem te projekciju filma omogućio je Centar kulture Kostrena u suradnji s programom „Kino Istra”.

Janko Popović Volarić televizijski je, filmski i kazališni glumac, poznat i kao voditelj Plesa sa zvijezdama te član žirija u Supertalentu. O njegovu omiljenom filmu doznat ćemo iz razgovora s Igorom Mirkovićem, redateljem, novinarom i urednikom, stoga je današnja projekcija namijenjena ljubiteljima sedme umjetnosti – filma.

Fotografije preuzete sa stranica: https://www.imdb.com, story.hr i teportal.hr.