Kostrena

Karaoke i tombola povodom Dana žena privukle sve generacije

Uoči Dana žena u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji po prvi puta organizirana je večer karaoka i tombole koja je okupila natjecatelje i publiku svih generacija.

Dvoranom su tako sinoć odzvanjali hitovi: grupe ABBA, Magazina, Bijelog dugmeta, Dubrovačkih trubadura, Novih fosila, Klape Maslina, popularne pjesme Tajči, Zuccherra, Miše Kovača…

Pobjednica prvih karaoka u organizaciji udruge Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji je Mirjana Padovan Banić, drugo mjesto osvojila je Nataša Klarić, a treće mjesto Mateja Alavanja.

U pauzi natjecateljskog dijela izvlačila se bogata tombola koju je organizator pripremio za sve posjetitelje. Manikure, bonove za piće i hranu, frizure, slikarska platna, knjige, zvučne knjige, godišnju članarinu u Knjižnici Kostrena, hidrolate lavande i ulja, Zigmanove ručnike i kišobrane, privjeske, vaze osigurali su uz pomoć kostrenskih udruga i ugostitelja, dok su prva tri mjesta osvojila i poklon-bonove u Tower centru Rijeka.

Voditeljica programa bila je poznata glazbenica Božidarka Matija Čerina, a program je sufinanciran od strane Općine Kostrena.