KostrenaKultura

Komedija “Skočiva pod odejo” u subotu u Narodnoj čitaonici

Predstavu “Skočiva pod odejo” u Kostrenu dovode prijatelji iz Dramske sekcije KD PAVZA iz Selnice ob Dravi, a iako je na slovenskom jeziku, vjerujemo da će zanimljiv zaplet i niz smiješnih situacija uspješno nadvladati jezičnu barijeru.

U subotu, 15. listopada u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, s početkom u 20 sati, gostuje predstava Skočiva pod odejo u izvedbi KD Pavza.

Skočiva pod odejo druga je predstava KD Pavza koja gostuje u Kostreni. Komedija koja se temelji na motivima Raya Cooneya, u režiji Aleksandre Blagojević donosi obilje smjeha u kaotičnoj situaciji koja nastaje kad bračni par Markl odlazi na večeru i ostavlja prazan stan koji će ubrzo pohoditi brojni gosti.

Odsutnost Filipa i Ivane Markl i njihov prazan stan žele iskoristiti njihovi prijatelji i poznanici – Filipov prijatelj i partner Hinko koji često vara suprugu, Ivanina prijateljica i Hinkova supruga koja se želi osvetiti, dekorater interijera Ali Pen koji se tajno sastaje s dadiljom. Situacija se zakomplicira kada se svi parovi počnu skupljati u stanu u isto vrijeme… i ponovno zvoni na vratima…Zbog nenajavljenog gosta situacija u stanu dodatno će se zagrijati. Hoće li i gospođa Merkl nekoga pustiti pod deku?

Kako se radi o Općini s kojom Općina Kostrena ima razvijene prijateljske odnose, ulaz se ne naplaćuje.