KaféKostrena

Kostrenska putovnica za gastro užitak

Tijekom prosinca uživajte u kostrenskim ugostiteljskim objektima i osvojite kostrenski suvenir.

Kraj kalendarske godine tradicionalno se obilježava brojnim adventskim događanjima, a jedan je od njih i „Ugostiteljski prosinac 2021.“ – manifestacija koja obuhvaća deset kostrenskih ugostitelja uz Općinu kostrena, TZ općine Kostrena te potporu i pokroviteljstvo INA- i Dezinskecije.

Kroz čitav prosinac kostrenski će ugostitelji nuditi posebnu blagdansku ponudu hrane i pića bez čijih je mirisa i okusa ovaj dio godine nezamisliv, poput kuhanog vina, džina, fritula ili bakalara.

Zanimljivim novim dokumentom: “Kostrenskom putovnicom” Turistička zajednica općine Kostrena želi u Kostrenu privući posjetitelje i motivirati ih na konzumaciju hrane i pića, a zahvaljujući putovnici, uz dobru zabavu posjetitelji će dobiti i lijepe poklone!

Prilikom plaćanja računa u „putovnicu“ će skupljati pečate, a kad putovnica bude popunjena, za uspomenu će dobiti dar s potpisom poznatog kostrenskog dizajnera Jurja Zigmana. S njegovim potpisom u Žurkovu će biti postavljen raskošan fotokutak koji je Kostreni sponzorirala INA. Sigurni smo da će mnogi svoj posjet Kostreni poželjeti zaključiti baš na ovoj lokaciji „s potpisom“ i morem kao najljepšom kulisom!