Kostrena

Kostrenske noći dobre zabave uz popularne glazbene goste

Nakon dvogodišnje pauze u Žurkovo se vraća najdugovječnija ljetna manifestacija Kostrenska noć, no ovaj put program će potrajati dva dana!

Kostrenske noći dobre zabave za sve generacije održat će se u petak i subotu, 15. i 16. srpnja uz atraktivan glazbeni program koji će oba dana od 18 sati pratiti ponuda autohtonih proizvoda i bogata ugostiteljska ponuda. 

petak u 21 sat započinje vrhunski glazbeni program u kojem će publiku zabavljati dvije sjajne klape – klapa Baladur iz Opatije te jedna od najboljih hrvatskih klapa – klapa Cambi iz Kaštel Kambelovca koja se okupila u prvotnom sastavu nakon višegodišnje pauze.

Čuvena klapa Cambi

U subotu, 16. srpnja, u 21 sat Kostrenjani i njihovi gosti imat će priliku uživati u mega hitovima popularne Vatre i Infinity banda dok će sjajnu glazbenu večer zaključiti vatromet.

Kostrenska noć uz Vatru

Svakako treba napomenuti da je ulaz besplatan kao i da će zbog održavanja manifestacije parkiralište Žurkovo biti zatvoreno od petka, 15. srpnja u 6 ujutro do nedjelje, 17. srpnja do 6 sati ujutro. 

Kostrenske noći organizira Turistička zajednica općine Kostrena uz podršku KD Kostrena te pod pokroviteljstvom Općine Kostrena.