Sport

Kostrenske odbojkašice osvojile srebro

U subotu, 11. prosinca 2021. godina Odbojkaški klub “Kostrena” organizirao je turnir u mini odbojci povodom obilježavanja Dana općine Kostrena.

Turniru je prisustvovalo šest ekipa: uz domaćine, OK Kostrena, igrali su i Drenova, Opatija, Petica, Crikvenica i Sveti Matej pa je svaka ekipa odigrala pet utakmica (svatko sa svakim).

Na turniru je najbolja bila ekipa Drenove koja je osvojila 1. mjesto dok je ekipa Kostrene osvojila drugo, a ekipa Crikvenice 3. mjesto.

Svi prisutni pohvalili su organizaciju turnira za najmlađe jer zbog epidemioloških mjera svi treniraju u otežanim uvjetima, a najmlađa djeca nisu se natjecala više od godinu dana te su jedva dočekala družiti se na ovaj način. – istaknula je predsjednica OK Kostrena Tanja Malec.

Ekipu OK Kostrena vodila je trenerica i voditeljica Škole odbojke, Tamara Sušić, a pehar je ponosno preuzela kapetanica Leona Hodak. Prve tri ekipe nagrađene su peharima i medaljima, a sva djeca, treneri i prisutne službene osobe počašćeni su pizzom i sokovima.

Ponosni smo na našu ekipu, ali i na sve ostale jer su na turniru dali sve od sebe i borba za medalje je do samog kraja bila teška i neizvjesna. Zahvaljujemo svim trenerima koji su se odazvali pozivu te svojim prisustvom i nastupom svojih ekipa na ovom turniru uveličali obilježavanje dana naše općine. – zahvalila je predsjednica Tanja Malec, a mi se pridružujemo čestitkama i našim odbojkašicama želimo još puno sportskih uspjeha!