Poduzetnici

Kostrenski poduzetnici, jeste li zadovoljni?

Općina Kostrena kontinuirano prati potrebe i želje lokalnih poduzetnika te zadovoljstva uslugama općinske uprave pa je otvorena anketa u kojoj poduzetnici mogu iskazati svoje potrebe.

S ciljem unaprjeđenja komunikacije i stvaranja što kvalitetnijeg poslovnog okruženja uvedena je praksa anketiranja poduzetnika.

Anketa je elektronskom obliku i u potpunosti je anonimna. Svoje odgovore poduzetnici mogu slati do 24. 10. 2022.

Kako bi se unaprijedila komunikacija s lokalnom poslovnom zajednicom i omogućilo poduzetnicima da iskažu svoje mišljenje, prije dvije godine uvedena je praksa redovnog anketiranja s namjerom da se dobije što bolji uvid u ono što je poduzetnicima bitno te procijeni zadovoljstvo podrškom Općine.

Anketa razmatra nekoliko područja mogućeg interesa poduzetnika i njezino popunjavanje zahtijeva manje od 10 minuta vremena.  U potpunosti je anonimna i ne zahtijeva unos osobnih podataka, osim nekoliko općih  podataka potrebnih za izradu analize. Zbog bolje preglednosti pitanja iz Općine preporučuju njezino ispunjavanje na većem zaslonu poput računala ili tableta.

Iz Općine Kostrena poručuju da im je važno mišljenje kostrenskih poduzetnika te vjeruju da će na ovaj način komunikacija između Općine i poduzetnika biti još kvalitetnija te da će svoje mišljenje moći iskazati i oni koji to do sada nisu imali priliku.