KostrenaScena

Kraj tjedna uz zabavu za svačiji gušt

Kraj tjedna u Kostreni nudi bogatu ponudu raznovrsnih događanja na moru, uz more ili s pogledom na more.

Bez obzira na ljetne vrućine ili pljuskove, kraj radnog tjedna većini donosi i želju za opuštanjem u dobrom društvu i uz dobru zabavu, a Kostrena nudi raznolik zabavni program na različitim destinacijama.

četvrtak, 15. 7. Nikolina Tomljanović – koncert s mora i “Rijeka smijeha” na terasi s najljepšim pogledom

Centar kulture Kostrena organizira koncert Nikoline Tomljanović u potpuno novom i kreativnom okruženju: poznata pjevačica stage s plaže seli na brod, koji će isploviti oko 18 sati iz uvale Žurkovo. Brod će obići kostrenska kupališta pa će tako velik broj kupača imati priliku uživati u glazbenoj poslastici s mora.

Na terasi Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Lucije, u organizaciji Caffe bara Libar u 21 sat započinje stand-up nastup “Rijeka smijeha” dvojca koji čine Antonio Morić i Mario Šantek. Momci su autori istoimenog podcasta u kojem su gostovali Tin Sedlar, Saša Turković, Vlatka Mifka i brojni drugi komičari, zabavljači, glumci i svi koji nas smijehom opuštaju i boje svakodnevicu veselijim tonovima.

Terasa Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji gdje će gostovati dvojac iz Rijeke smijeha

petak, 16. 7. Los Kolegos – latinoamerički ritam

Svi ljubitelji salse, bachate, merenguea, sambe i drugih latino izričaja, uživat će s prvim i jedinim bendom na riječkom i širem području koji izvodi latinoameričku glazbu. Grupa Los Kolegos predvođena je palicom iskusnog gitarista i vokala rodom iz Bolivije, Silvana Mariacea, koji će u Me Gusta Beach Food & Bar svirati i pjevati popularnu latinoameričku glazbu na španjolskom jeziku.

subota, 17. 7. “Münchhausen” u Svetoj Barbari i “Kuc Kuc Cabare” u Me Gusti

Poznatu priču o najpoznatijem lažljivcu, barunu Münchhausenu, donosi nam Teatar EXIT i Vilim Matula na Trgu sv. Barbare s početkom u 21 sat. Premijerno prikazana davne 1998. godine, predstava je osvojila mnoge nagrade i izvođena je diljem Republike Hrvatske, a Vilim Matula uspješno dočarava barunove avanture bez scenografije, specijalnih efekata ili partnera na sceni. Monodramu donosi Centar kulture Kostrena, a ulaznice po cijeni od 20 kuna mogu se kupiti putem sustava mojekarte.hr ili na blagajni na Trgu 30 minuta prije početka predstave.

Humoristični program sastavljen od skečeva, songova, plesnih točaka i posebnim nastupom večeri, muškom plesnom skupinom Hot Stuff, znak je čuvene predstave “Kuc Kuc Cabaret” Ri Teatra, koja će ovoga ljeta u Me Gusta Beach Food & Bar gostovati četiri puta, svaki put s različitim sadržajem. Cijena za sjedeća mjesta je 30 kn, a za stolove je obavezna rezervacija.