Roditeljski kutakŠkola

Kreativne radionice za djecu

Radionica kreativnog pisanja “Napiši priču” za učenike od 5. do 8. razreda CeKaPe-a izvrstan je način za brušenje talenta: znati kako što reći i oblikovati misli u jasne rečenice vještina je koju i mnogi odrasli nisu razvili.

Centar za kreativno pisanje u suradnji s Gradom Rijeka organizira potpuno besplatne radionice kreativnoga pisanja za djecu od 5. do 8. razreda. Svi odrasli, koji su prošli tečaj CeKaPe-a znaju koliko su takve radionice korisne i kvalitetne, a više o tome navodi voditeljica Sanja Kukić Katalinić, prof.: – Radionice su za osnovnoškolce koji vole maštati i tu svoju maštu pretvoriti u riječi. Radionice će biti i komunikacijskog i stvaralačkog tipa, a polaznici će naučiti kako priča nastaje, kako se stvara lik, koji su začini za dobru priču, kako započeti, a kako završiti priču, nešto o pripovjednim postupcima i sve kroz teme koje oni sami odrede i koje su im bliske.

Radionice će se održavati u OŠ Turnić svakog utorka od 17 do 19 sati, a s obzirom na to da primaju mali broj polaznika, zainteresirani se školarci trebaju što prije prijaviti na mail: napisi.pricu.ri@gmail.com. Više je informacija dostupno u prilogu.

CeKaPe Napiši priču A5 TISAK