KulturaMladiOpćina - prijatelj djece

Kreće nešto posve novo u Kostreni – Glazbeni kamp PIG

Želite li svirati u bendu i imate osnovno znanje sviranja, PIG je prava stvar za vas!

Glazbeni kamp PIG prvi će se put ove godine održati u Kostreni, a obuhvatit će dvodnevne radionice na kojima će mladi uz mentore glazbenike imati priliku naučiti o radu unutar benda i skupnim nastupima.

Glazbeni kamp PIG održat će se 3. i 4. srpnja u Kostreni. Kamp je namijenjen mladima od 14 do 18 godina koji imaju predznanje sviranja instrumenta ili pjevanja, a imaju želju postati članom benda i iskusiti svjetla pozornice.

Instrumenti koji će biti zastupljeni na radionicama su gitara, bas gitara, bubnjevi, klavijature i pjevanje. Osim toga, polaznici će moći čuti korisne informacije i iskustva o osnivanju benda i ulogama te odnosima unutar benda, uštimavanju, tonskoj probi, jednostavnom slaganju opreme za nastup, ali i iskusiti prvi nastup.

Gost kampa bit će i naš poznati pjevač Dražen Turina Šajeta koji će s polaznicima podijeliti svoje iskustvo i motivirati ih na daljnji glazbeni angažman i stvaranje.

Kamp organiziraju Centar kulture Kostrena i Narodna čitaonica u Kostreni Sv. Luciji u suradnji s Udrugom Ri Rock, a svoju podršku projektu dala je i INA.

Za sudjelovanje u kampu potrebno je imati iskustva u sviranju instrumenta ili pjevanju. Broj mjesta je ograničen te je obavezno sudjelovanje na oba dana. Sudjelovanje na kampu se ne naplaćuje.

Prijaviti se može putem Google obrasca do petka 18. lipnja na sljedećoj poveznici:

Prijava za Glazbeni kamp PIG – 3.-4. srpnja 2021., Kostrena (google.com)