InformacijeKostrena

Kreće prodaja sezonske parkirališne pretplate

Od ponedjeljka 13. svibnja kreće prodaja sezonske pretplate za parkirališta u priobalnom pojasu Kostrene.

Sezonska pretplata podrazumijeva neograničeno parkiranje vozila na kostrenskim parkiralištima s naplatom u periodu od 1. 6. do 30. 9. tekuće godine.

Za korisnike koji nisu mještani Kostrene sezonska pretplata iznosi ukupno 60 eura. Za mještane Kostrene sezonska pretplata iznosi 15 eura te za osobe s invaliditetom (od min. 20%) i hrvatske branitelje s prebivalištem u Kostreni 7,50 eura.

Sezonska pretplata se može kupiti u službenim prostorijama Komunalnog društva Kostrena koje se nalazi u Sportskoj dvorani Kostrena, na adresi Žuknica 1b, radnim danom od 9 do 13 sati.

Od 20. do 31. svibnja sezonska parkirališna pretplata moći će se kupiti i u naplatnoj kućici na parkiralištu Nova voda, radnim danom od 16 do 19 sati, a subotom, nedjeljom i blagdanom od 15 do 19 sati. U službenim prostorijama KD Kostrena omogućeno je kartično plaćanje.

Sve informacije koje se tiču kupnje sezonskih pretplata mogu se pronaći na mrežnim stranicama KD Kostrena ili dobiti na broj telefona (051) 289 – 570.

Područje naplate parkirališnog prostora podijeljeno je u dvije parkirališne zone; 0 ZONA (plava), u koju spadaju parkirališni prostori Žurkovo, Kostrenka te od ove godine i Nova voda i 1. ZONA (zelena), u kojoj su preostala područja pod naplatom. Satne i dnevne karte naplaćuju se po zonama dok tjedne i sezonske karte vrijede za cjelokupno područje naplate.