KostrenaMoreOpćina - prijatelj djeceRoditeljski kutakSport

Ljetna škola plivanja i vaterpola

Od 4. srpnja do 26. kolovoza na plivalištu u Kostreni VK Jadran Kostrena organizira ljetnu školu plivanja i vaterpola za djecu od 7 do 14 godina.

Vaterpolo klub Jadran Kostrena organizira ljetnu školu plivanja i vaterpola na plivalištu u Kostreni. Treninzi su besplatni i zamišljeni su kao dvosatno druženje, a termini održavanja ovise o broju i mogućnosti samih polaznika. Treninge vode treneri i aktivni igrači VK Jadran Kosterena uz gostujuće renomirane igrače.

Treninzi su zamišljeni kao zabava i druženje u moru i ljetnim radostima uz učenje osnova plivanja i osnova omiljenog vodenog nadmetanja loptom.

Polaznicima će se provjeriti plivačke vještine te će se, ovisno o njima, prilagoditi pohađanje određene skupine:

1. Škola plivanja – Grupa osmišljena za polaznike koji su neplivači ili se nesigurno osjećaju u moru. Pliva se plivajućom daskom uz nadzor trenera te se uče četiri osnovne plivajuće tehnike.

2. Napredno plivanje – Grupa osmišljena za polaznike koji su dobri plivači, ali nemaju ambicija u vaterpolu, već žele poboljšati vlastite plivačke tehnike. Pliva se u vaterpolo polju te daljinsko plivanje u moru uz nadzor trenera i razne plivajuće tehnike.

3. Škola vaterpola – Grupa osmišljena za polaznike koji su savladali plivačke tehnike i žele učiti igrati vaterpolo. Pliva se i igra loptom u vaterpolo polju uz nadzor trenera. Kada polaznici budu savladali osnove vaterpola, igrat će se međusobne utakmice.

4. Napredni vaterpolo – Grupa osmišljena za polaznike koji već treniraju vaterpolo i žele poboljšati svoju vaterpolo tehniku. Pliva se i igra loptom u vaterpolo polju uz nadzor trenera. Organizirat će se vaterpolo utakmice s klubovima županijske lige te priključivanje u treninzima i igri vaterpola s seniorskom momčadi VK  Jadran Kostrena.

Sve informacije i kontakti dostupni su na web stranici kluba VK Jadran Kostrena kao i na poveznici https://docs.google.com/…/1FAIpQLSeIIPRJ1Mqjk…/viewform.