KaféKostrena

Manifestacija “Uskrs u Kostreni”

Ove nedjelje, na Cvjetnicu, uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa na terasi ispred Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji održat će se manifestacija Uskrs u Kostreni koju organiziraju Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

– Uskrs u Kostreni šarena je, razigrana i raspjevana manifestacija kakva i priliči proljeću, u kojoj će podjednako uživati mali i veliki posjetitelji! – najavljuje Belma Džomba, direktorica TZ općine Kostrena.

Program za sve generacije

Bogat cjelodnevni program počinje u 10 sati i traje sve do 20 sati, a namijenjen je svim generacijama. Najmlađi posjetitelji moći će se zabaviti u različitim igrama, radionici izrade vjenčića od cvijeća kao i fotografiranju s Uskrsnim zekom u prigodnom foto-kutku ili pak s roditeljima na prostoru uređenom za obiteljski piknik kušati finu fritaju sa šparogama. Osim fritaje, u ponudit će biti i omiljenih burgera, krumpirića, fritula i wafla, kao i craft piva i kvalitetnih vina.

U 13 sati održat će se kratka promocija posebnog izdanja Kostrenske kuharice s tradicionalnim receptima ovog kraja, a glazbena kulisa prvog dijela programa bit će nastup klape Baladur. Zabava će se nastaviti uz trio Coffee Shop Acoustic i poseban slatki trenutak rezanja i podjele najveće pince u povijesti Kostrene, predviđen za 15 sati.

Nakon 17:30 sati prostor terase ispred Narodne čitaonice postaje prava party zona. Posjetitelje očekuje atraktivan i dinamičan nastup Techno Vikingsa pa su ples i zabava zagarantirani. Program manifestacije koja će Kostrenu uvesti u Veliki tjedan završava u 20 sati.

U slučaju kiše manifestacija će se održati u dvorani Narodne čitaonice u Kostreni Sv. Luciji uz naknadnu obavijest o izmjeni  programa.