KostrenaKultura

Predstavom “Puni pansion” započinje 22. Jesen u Kostreni

Komedijom „Puni pansion“ 21. rujna započinje Jesen u Kostreni, a očekuje nas osam izvrsnih predstava. Jesen će trajati sve do 26. listopada.

B GLAD Produkcija donosi priču u kojoj glavnu ulogu igra vrckava, energična i urnebesna Katarina Baban koja uskače u više od 20 uloga u Punom pansionu, novoj životnoj komediji o vatrenoj sezonki. Prema motivima velikog broadwayskog hita ‘Fully Committed’, ovo je domaća inačica predstave koja ostaje u dugom pamćenju i u kojoj se svatko od nas može prepoznati. Otkrijte na što su spremni ‘mali’ ljudi koji na današnjem nemilosrdnom tržištu rada svim snagama nastoje očuvati svoje dostojanstvo i snove. Kakve veze imaju recepcija, vibratori, karmine i začepljen WC saznat ćete u Punom pansionu.

Autor: Igor Weidlich
Režija: Tihana Strmečki
Dramaturgija: Igor Weidlich i Tihana Strmečki
Asistentica režije: Marija Pavić
Grafičko oblikovanje: Kristina Gudac
Izrada kostima: Angela Runje
Glumi: Katarina Baban
Trajanje: oko 90 min

“Seks i glad” uz omiljenog Tarika Filipovića

Doktor seksologije, profesor i playboy, kojeg je utjelovio omiljeni glumac Tarik Filipović, vodi gledatelje na uzbudljivi safari kroz prašumu pojmovlja iz područja ljudske seksualnosti. Koliko god živimo u hiperseksualiziranom dijelu svijeta, toliko je još uvijek ova tema mnogima u sferi tabua. Sex & glad – Doktor za one stvari je predstava koja služi upravo detabuiziranju tih područja ljudske prirode.

Zagreb, 01.10.22.
Premijera predstave Sex i glad redatelja Marija Kovaca odrzala se u kazalistu Vidra. Doktora seksologije, profesora i playboya utjelovio je Tarik Filipovic.
Kazaliste Vidra
Foto: Lucija Ocko / CROPIX

Naravno, kao i u prethodnim uspješnicama u kojima je Tarik sudjelovao kao autor i glumac (Predsjednici & Ca, Spektakluk, Magic Act Show, Ćiro), tako je i ovom mono showu primarni zadatak opustiti vas, educirati, zabaviti i nasmijati. Jer, smijeh je najpouzdaniji i najučinkovitiji lijek u ova impotentna vremena. Upoznat ćete, ili prepoznati, vrste seksualnih odnosa, seksualnih pomagala, ali i seksualne prepreke koje će se pokušati otkloniti.

Predstava je multimedijalna i interaktivna, u formi kolažnog showa nudi red pjesme, red plesa i više redova urnebesne zabave inspirirane ovom vječno intrigantnom temom. Sam tekst baziran je na više dramskih, socioloških i antropoloških predložaka, a kompilirali su ga Tarik Filipović i dramaturginja Nina Skorup, uz redatelja Marija Kovača.

Sve predstave održavaju se u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji s početkom u 20 sati. Ulaznice za sve predstave dostupne su putem sustava online prodaje ulaznice.hr.

Ako se ne rasprodaju unaprijed,  ulaznice će se moći kupiti i na dan predstave, na blagajni Narodne čitaonice sat vremena prije početka predstave. Cijena ulaznice iznosi 10 eura, za umirovljenike 6 eura, uz napomenu da se ulaznice s popustom za umirovljenike mogu kupiti isključivo u Narodnoj čitaonici, odnosno ove ulaznice neće biti dostupne putem sustava ulaznice.hr.