KostrenaPoduzetnici

Najava radionice “Program ukupnog razvoja Općine Kostrena 2021. -2027.”

Općina Kostrena je pristupila izradi strateškog razvojnog dokumenta „Program ukupnog razvoja Općine Kostrena za razdoblje 2021. – 2027. godine“, kojim će definirati optimalne razvojne pravce i smjernice budućeg razvoja, uzimajući u obzir obilježja, prednosti i ograničenja Kostrene i njezina okruženja. Program ukupnog razvoja omogućava kvalitetnije planiranje, provedbu, kontrolu i evaluaciju gospodarskog razvoja, daje jasniji uvid ulagačima u strategiju zajednice u koju žele ulagati, a prilikom prijave lokalnih projekata na natječaje europskih i nacionalnih fondova, predstavlja osnovni dokument temeljem kojeg se donose odluke o dodjeli bespovratnih sredstava. Izrada Programa ukupnog razvoja treba dati odgovor na viziju održivog razvoja s osloncem na postojeće resurse i njihovo učinkovito korištenje.

U ponedjeljak 23. studenog 2020. godine s početkom u 10 sati, u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji održat će se radionica 2. Radne skupine za gospodarstvo i turizam. Radionica je namijenjena lokalnim gospodarstvenicima i poduzetnicima s ciljem zajedničke analize, identifikacije potreba u zajednici, delegiranja projektnih ideja, rasprave o ciljevima, prioritetima, razvojnim mjerama i financiranju projekata za razdoblje 2021. – 2027.

Sudjelovanje na radionici potrebno je potvrditi na e-adresu martina.zekic@kostrena.hr  ili na broj telefona +385 (0)51 209-071.

Način održavanja radionice i raspored sjedenja bit će organizirani u skladu s epidemiološkim mjerama i preporukama HZJZ-a za organizaciju događaja u zatvorenim prostorima kojih su se dužni pridržavati svi sudionici radionice.

Obrazac za praćenje kontakata može se preuzeti ovdje