KaféKostrena

Najljepša božićna bajka donosi u Kostrenu dašak blagdanske čarolije

“Najljepša božićna bajka Kostrene”, naziv je inicijative u organizaciji Turističke zajednice općine Kostrena, Centra kulture Kostrena i Općine Kostrena, koja će Kostrenjanima i njihovim gostima donijeti blagdansko ozračje i čaroliju Adventa.

Radi epidemioloških mjera ove godine će izostati tradicionalne manifestacije kojima Općina Kostrena obilježava Dane Općine  i blagdane svojih zaštitnika – sv. Barbare, sv. Nikole i sv. Lucije, stoga je namjera da Kostrena dobije makar nešto raskošnije blagdansko ruho. Obalni put dobit će i dva zanimljiva photo pointa koje će urediti poznati modni dizajner Juraj Zigman kako bi svi oni koji dođu u Kostrenu, ovjekovječili svoje posebne blagdanske trenutke uz more.

Turistička zajednica općine Kostrena će tijekom prosinca na mrežnoj stranici i društvenim mrežama objavljivati zanimljive filmove o izradi božićnih ukrasa, a svojim kreativnim prijedlozima moći će se priključiti i pratitelji stranica Turističke zajednice. Oni najkreativniji dobit će priliku osvojiti Kostrensku tortu slastičarnice Snjeguljica, upakiranu u jedinstvenu i originalnu kutiju koju potpisuje Juraj Zigman.

Uz organizatore, u realizaciji “Najljepše božićne bajke”, sudjelovali su i Komunalno društvo Kostrena te Hrvatske šume – Šumarija Rijeka.