KaféKostrena

Ne propustite Quorum Garden Beer & Food Experience 

Ljubitelji piva i slasnih zalogaja još danas i sutra imaju mogućnost uživati u Quroum Garden Beer & Food Experience danima u Kostreni.

Bogata pivska ponuda

Quorum Garden Beer & Food Experience u popularnom Quorum Gardenu na obalnom putu u Kostreni nudi piva craft pivara. KING’S BREW pod sloganom “Mala pivovara za veliko pivo” predstavlja svoje brendove: Svarog IPA, Kameleon amber ale, Perun lager i Veles strout. GRIFF nudi Griff Pale Ale i Griff Pilsner, VARIONICA CRAFT BREWERY Siestu Session IPA i POP lager, PULFER BREWERY predstavlja Ziher Pale Ale, PIVOVARA MLINARICA Souris, a BRUMAN CRAFT BREWERY Pajser. BREWTIGA će predstaviti jake brendove, a tu su i PIVOVARA MEĐIMURSKI LEPI DEČKI te SV. VID.

Pivo traži i dobar zalogaj

Bogata ponuda piva osigurava da svaki posjetitelj pronađe svoj omiljeni okus, a na prigodnim štandovima pivari će uz pivo po promotivnim cijenama nuditi slasne zalogaje jer dobro pivo prati i ukusna hrana. Za ovu posebnu prigodu organizator najavljuje ponudu slasnih burgera, nachosa, tortilja i McCain proizvoda.

Quorum Garden Beer & Food Experience  otvoren je još danas i sutra i to u vremenu od 15 do 24 sata, a uz pivo i ukusnu hranu, goste očekuje i dobra glazba te vrhunski kokteli.

Quorum Garden će i navedene dane raditi svoje uobičajeno radno vrijeme od ranog jutra, a kako je to već i praksa, ni najmlađi neće ostati zakinuti za odličnu zabavu i prigodnu ponudu. Uz brojne zabavne sadržaje za djecu, bit će tu i bezalkoholni kokteli, fritule i kokice pa je i za najmlađe ugodno vrijeme zajamčeno.

Tri dana ugodnog i opuštenog druženja u Quorum Gardenu potpomažu Turistička zajednica općine Kostrena i Općina Kostrena.

Fotografije preuzete s FB stranice Quorum Gardena.