Poduzetnici

Novi ciklus predavanja za kostrenske poduzetnike

Općina Kostrena kontinuirano ulaže sredstva i napore kako bi Kostrena osim dobrog mjesta za život bila i dobro mjesto za poslovanje. U suradnji sa Savjetodavnim centrom Optimum iz Kostrene  nastavlja se organizacija predavanja “Poslovni uspjeh”, koja će poduzetnicima pomoći u poslovanju. Novonastala situacija s epidemijom COVID-19 promijenila je životne i poslovne okolnosti i pred poduzetnike stavila sasvim nove izazove s kojima se do sada nisu susreli pa su u skladu s time odabrane i teme predavanja.

Nakon prve radionice s temom „Novo normalno – pretvorite prijetnju u priliku za svoje poslovanje“, u Narodnoj čitaonici u Sv. Luciji,  4. studenoga u 18 sati na rasporedu je novo zanimljivo predavanje i nova tema  „Inovativnost – razmišljanjem izvan okvira nadvladajte izazove“.  Uz predavanja, poduzetnicima su na raspolaganju i individualne konzultacije, bilo online ili uživo.

Poduzetnici se mogu prijaviti putem elektronske pošte na e-adresu optimum@centaroptimum.hr ili na  martina.zekic@kostrena.hr, na broj telefona 209-071 ili dostavljanjem obrasca direktno u Upravni odjel za financije i gospodarstvo u Općini Kostrena.