KostrenaKultura

Novi James Bond u Kostreni

U četvrtak, 7. listopada, u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji u sklopu projekta Kino kod nas prikazat će se najnoviji nastavak James Bonda, najdugovječnije filmske franšize u povijesti filma – “Za smrt nema vremena”.

Bond je napustio aktivnu službu no njegova „penzija“ je kratkog vijeka. Dugogodišnji prijatelj iz CIA-e Felix Leiter od njega traži pomoć u borbi protiv misterioznog zločinca naoružanog opasnom novom tehnologijom.

Snimanje novog filma odvijalo se na lokacijama u Londonu, Italiji, Jamajci te Norveškoj. Producenti filma izrazili su svoje zadovoljstvo činjenicom da se Bond vraća na Jamajku, na mjesto na kojem je Fleming stvorio legendarnog agenta.

Ulaznice po cijeni od 20 kuna moguće je kupiti putem sustava mojekarte.hr ili 30 minuta prije početka filma na blagajni Narodne čitaonice. Film započinje u 20 sati.

Covid potvrde nisu potrebne, ali je broj mjesta ograničen.

Kino kod nas zajednički je projekt Motovun Film Festivala kao nositelja te partnera: Hrvatskog filmskog saveza, Kino otoka Izola (Slovenija), Live Cinema UK (Velika Britanija) i Filmmakers Academy Bologna (Italija). Program sufinancira Europska komisija pokrivajući 80% troškova, a 20% pokriva Centar kulture Kostrena.