InformacijeKostrena

Obavijest biračima o biračkim mjestima na području Općine Kostrena

Za provedbu Izbora za zastupnike u Hrvatski sabor koji će se održati 17. travnja, na području Općine Kostrena određena su tri biračka mjesta s naznakom prebivališta birača koji glasuju na pojedinom biračkom mjestu.

  • Biračko mjesto broj 1. NARODNA ČITAONICA U KOSTRENI SV. LUCIJI, Sveta Lucija 14 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kostreni, ulice: Glavani, Ive Šodića, Mažeri, Plešići, Raspelje, Sveta Lucija i Šubati.
  • Biračko mjesto broj 2. SPORTSKA DVORANA KOSTRENA, Žuknica 1B na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kostreni, ulice: Doričići, Elvira Vrha, Kostrenskih Boraca, Martinšćica, Rožići, Suzanićev put, Šetalište kostrenskih pomoraca, Šodići, Ulica hrvatskih branitelja, Vrh Martinšćice, Žuknica i Žurkovo.
  • Biračko mjesto broj 3. DRUŠTVENO VATROGASNI DOM, Paveki 31 na kojem će glasovati birači s prebivalištem u Kostreni, ulice: Darka Medanića, Dujmići, Josipa Šarinića, Maračići, Paveki, Perovići, Put groblja, Randići, Rožmanići, Šoići, Šojska, Trg Svete Barbare, Urinj, Žarka Pezelja i Željka Čepulića.

Iznimno, ako birač nije u mogućnosti pristupiti biračkom mjestu, a želi glasovati, dužan je pravovremeno, a najkasnije do 12:00 sati na dan Izbora o tome obavijestiti Općinsko izborno povjerenstvo pozivom na brojeve 051/ 209 -061 ili 099 499 0551.