InformacijeKostrena

Obavijest o podjeli božićnica mještanima Kostrene starijim od 65 godina

Mještani Kostrene stariji od 65 godina, njih nešto više od tisuću, neovisno o cenzusu i statusu umirovljenika dobit će božićnicu Općine Kostrena u iznosu od 400 kuna.

Članice Odbora za socijalnu i zdravstvenu skrb Općine Kostrena podjelu božićnica vršit će u Sportskoj dvorani Kostrena, od 8. do 12. prosinca 2021. godine od 9 do 13 sati u prostoru biljetarnice na sjevernom ulazu u dvoranu, čijim šalterima korisnici mogu pristupiti s vanjske strane zgrade pa nije potreban ulazak u zatvoreni prostor. Mole se korisnici da pripreme osobnu iskaznicu radi provjere adrese stanovanja.

Do 6. prosinca 2021. godine korisnici mogu zatražiti isplatu božićnice na tekući račun. Za isplatu božićnice na račun potrebno je dostaviti popunjen i vlastoručno potpisan obrazac za isplatu bočićnice uz presliku (ili fotografiju) osobne iskaznice i bankovne kartice ili drugog dokumenta s vidljivim brojem računa.

Tražena dokumentacija se može dostaviti e-mailom na kostrena@kostrena.hr, poštom ili ubacivanjem u poštanski sandučić na pročelju zgrade Općine Kostrena na adresi Sv. Lucija 38, 51221 Kostrena.