KostrenaSport

Obnovljene svlačionice na stadionu u Žuknici, uskoro kreće rekonstrukcija pomoćnog igrališta

NK Pomorac 1921. ove će godine biti nositelj obilježavanja stote obljetnice igranja nogometa u Kostreni. Mijenjali su se tijekom godina lokacije, klubovi, uprave i igrači, no jedno je uvijek ostalo isto – ljubav prema nogometu koju Kostrenjani njeguju već čitavo stoljeće!

Nakon duže stanke travnjak na Žuknici ponovno će oživjeti. Blagim popuštanjem epidemioloških mjera omogućeni su treninzi na otvorenom dok će se s korištenjem zatvorenih prostora za treniranje morati još malo pričekati. Pauza od aktivnosti iskorištena je za obnovu sportskih svlačionica u kojima je bilo potrebno zamijeniti podne obloge i oličiti zidove. Ukupna neto površina podova iznosi 228 m2, a uz svlačionice za igrače, trenere, sudce i delegate, podovi su sanirani i u hodnicima kao i svim predprostorima svlačionica.

Oličeni zidovi i nove podne obloge

 

 

Riječ je o investiciji od 161 tisuće kuna za koju je 45 tisuća kuna osigurao Nogometni savez Primorsko-goranske županije dok je preostalih 116 tisuća kuna osigurala Općina Kostrena.

U tijeku je javna nabava za rekonstrukciju pomoćnog igrališta u Žuknici, procijenjene vrijednosti 6,1 milijun kunaOtvaranje ponuda bit će 18. veljače, a uvođenje izvođača u posao i početak radova trebao bi uslijediti koncem ožujka.

Zabrana treniranja iskorištena za obnovu podova