KostrenaSport

Održan 2. Memorijalni turnir u stolnom tenisu “Arsen Petrović”

U Sportskoj dvorani Kostrena održan je 2. Memorijalni turnir u stolnom tenisu “Arsen Petrović”, u organizaciji Stolnoteniskog kluba Kostrena.

Trideset i dvoje natjecatelja s područja naše županije sudjelovalo je na drugom izdanju Memorijalnog  stolnoteniskog turnira koji se odražava u spomen na preminulog igrača i aktivnog člana STSK Kostrena Arsena Petrovića. Otvorenju turnira prisustvovali su i članovi Arsenove obitelji te predstavnici Općine Kostrena i Sportske zajednice Općine Kostrena pod čijim se pokroviteljstvom turnir održava.

Prvo mjesto pripalo je Leonardu Kršovniku, drugi je Andrija Bertone dok su treću poziciju podijelili Mile Maras i Vitomir Vidović.

Utješne nagrade pripale su Stojanu Zupetu kao prvoplasiranom u ovoj skupini, Iliji Orkiću kao drugoplasiranom te Lavu Liniću i Zoranu Bogdanoviću koji su podijelili treću poziciju.

Zahvalu organizatorima, sudionicima i gledateljima uputile su kćerke pokojnog Arsena Anamaria i Tea:

Želimo zahvaliti organizatorima turnira, tatinim prijateljima, svim sudionicima i gledateljima. Tata je imo ogromno srce i volio je svoje prijatelje. Uvijek je bio tu za njih, ali isto tako i oni za njega. Dečki, hvala vam što ste nastavili biti uz tatu i sada kada više nije s nama, znamo da je ponosan na vas i da mu je srce puno.