KostrenaScena

Otvoren Tattoo Expo – najveća takva manifestacija u regiji

Jubilarni 10. Tattoo Expo uz velik broj majstora tetoviranja te prateći zabavan i edukativan program, i ove godine ima humanitaran karakter.

Jučer je u Sportskoj dvorani Kostrena svečano otvoren 10. Tattoo Expo, a organizatorima i Centru kulture Kostrena pridružili su se i načelnik Općine Kostrena Dražen Vranić, direktorica KD-a Kostrena Sonja Hladnik i direktorica TZO-a Kostrena Belma Džomba.

Rijeka Tattoo Expo manifestacija je koja uspješno raste od 2010. godine, kada je sudjelovalo samo sedam tattoo majstora. Danas ih je više od 100, a tijekom konvencije može se vidjeti kako rade, razgledati galeriju, provjeriti sve što vas zanima prije nego što se odlučite za tetovažu.

Posebno je lijep humanitaran karakter manifestacije, a ove se godine sredstva prikupljaju za devetogodišnjeg Tina, koji je rođen prijevremeno sa samo 1700 g. S dvije godine dijagnosticirana mu je cerebralna paraliza. Kako bi Tinu omogućili daljnji napredak i olakšali kretanje, potrebna su razna invalidska pomagala. Donirati se može osobno u donacijske kutije na Rijeka Tattoo Expo manifestaciji, uređivanjem na štandu muškog frizerskog salona Wolf, ali i uplatom na račun: HR7524020063102909077.

Ove godine u Kostreni se saja za Tina

Manifestaciju svake godine posjeti 3 – 4 tisuće ljudi, ljubitelja tattoo umjetnosti, ali i znatiželjnika koji će to tek postati. Osim toga, ove će godine na Rijeka Tattoo Expo posjetitelji slušati razgovore sa zanimljivim gostima o raznim temama iz područja tetoviranja, a biraju se i najgora i najbolja tetovaža.