KostrenaSport

Otvorenje pomoćnog igrališta i Memorijalni turnir “Egon Polić”

U subotu, 11. prosinca svečano će se otvoriti 44. Memorijalni turnir “Egon Polić” na novom pomoćnom igralištu NK “Pomorac 1921” u Žuknici.

Povodom 100 godina organiziranog igranja nogometa u Kostreni Nogometni klub “Pomorac 1921” dobio je najljepši poklon: obnovljeno pomoćno igralište koje će omogućiti kvalitetnije treninge te uvjete za službena nogometna natjecanja svih kategorija i uzrasta.

U subotu, 11. prosinca s početkom u 10 sati započet će 44. Memorijalni turnir “Egon Polić” uz  otvorenje pomoćnog nogometnog igrališta, a u nedjelju, 12. prosinca nastavlja se Memorijalni turnir na kojem će nastupiti osam nogometnih klubova.

Ovogodišnji “Egon Polić” lokalnog karaktera ciljano je planiran u zimskom periodu na novom igralištu. Ideja je sportskim prijateljima u okruženju pokazati nove uvjete te svakako održati dugogodišnju nogometnu tradiciju i sjećanje na našeg Egona Polića. – ističe Karlo Đivoje, voditelj škole nogometa u Pomorcu te objašnjava: – Ove godine na turniru sudjeluju igrači 2009. godišta (mlađi pioniri), a klubovi s pozivnicom na turnir su: NK “Rijeka”, NK “Orijent 1919”, NK “Grobničan”, NK “Krk”, NK “Lokomotiva”, NK “Halubjan”, NK “Rječina” i domaćin NK “Pomorac 1921”.

Turnir je moguće pratiti i preko mobilne aplikacije Winner turnir: .”🔴🔵 EGON POLIĆ 44.” i to prema uputama: