InformacijeKostrena

Parkirališna sezonska pretplata

Cijene usluga naplate parkirališnih prostora u 2022. godini ostaju nepromijenjene u odnosu na 2021. godinu pa će mještani i ove godine moći kupiti sezonske karte po povoljnijoj cijeni.

KD Kostrena d.o.o. naplaćuje parkirališna mjesta od 1. lipnja do 30. rujna, a zainteresirani će moći kupiti sezonsku pretplatu po cijeni od 400 kuna. Mještani Kostrene mogu ostvariti 75 % popusta te kupiti sezonsku ulaznicu za 100 kuna, a osobe s utvrđenim invaliditetom od min. 20 % te hrvatski branitelji s prebivalištem u Kostreni po cijeni od 50 kuna.

Zainteresirani mogu kupiti pretplatu radnim danom od PONEDJELJKA do PETKA od 9 do 15 sati u službenim prostorijama KD KOSTRENA d.o.o. na adresi Žuknica 1b, na istočnoj strani Sportske dvorane Kostrena (pored ugostiteljskog objekta Savannah).

Od 06. lipnja 2022. godine sezonska pretplata od 400,00 kn i sezonska pretplata s popustom od 75 % od 100,00 kn za osobe sa prebivalištem u Kostreni, mogu se kupiti u naplatnoj kućici parkirališta NOVA VODA svakim danom uključujući nedjelje i blagdane od 9 do 19 sati.

Potrebna dokumentacija

Svi korisnici usluge prilikom kupnje sezonske pretplate dostavljaju na uvid:

  • prometnu dozvolu vozila
  • osobnu iskaznicu vlasnika ili korisnika vozila.

Korisnici usluge za dokazivanje prava popusta na cijenu sezonske pretplate od 87,5% uz prethodno navedene dokumente dostavljaju na uvid:

Osobe sa utvrđenim invaliditetom od min. 20%

  • važeći znak pristupačnosti i/ili
  • važeće rješenje o invaliditetu od najmanje 20%.

Hrvatski branitelji s prebivalištem u Općini Kostrena

  • važeću iskaznicu Hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata  i/ili
  • uvjerenje ili dokument izdan od nadležnog državnog tijela kojim se može dokazati status Hrvatskog branitelja (Vojna iskaznica sa upisanim i ovjerenim sudjelovanjem u domovinskom ratu, Potvrda o priznatom statusu hrvatskog branitelja iz Domovinskog rata ili sl.).