KostrenaSport

Počinje 1.B vaterpolska liga: susret VK Jadran i VK Galeb ovog četvrtka na Bazenima Kantrida

Ovaj tjedan počinju utakmice 1.B vaterpolske lige, prva će se odigrati u četvrtak na Bazenima Kantrida.

U četvrtak 7. prosinca s početkom u 20:45 sati, ljubitelje vaterpola očekuje uzbuđudljiv sportski susret na Bazenima Kantrida gdje će se odigrati vaterpolska utakmica između VK Jadran iz Kostrene i  VK Galeb iz Makarske.

Domaća ekipa Jadrana u dvoboj ulazi s velikim entuzijazmom i očekivanjima, imajući na umu da je suparnički klub iz Makarske u prošloj sezoni ponio titulu prvaka lige.

Trener domaćih Kristijan Šunjić zadovoljan je ekipom i trudom igrača u pripremi sezone, ističući pozitivan trend koji su postigli u treningu i pripremama za sezonu i ovu utakmicu.

Navijači Jadrana iz Kostrene, vjerni su svojoj ekipi pa će izvjesno i ovoga puta okupiti u velikom broju jer podrška s tribina, kako ističu u klubu, bit će ključna za motivaciju igrača.

S obzirom na prošlogodišnje rezultate Galeba iz Makarske utakmica će biti kompetitvna i napeta, a obje ekipe se nadaju da će nastupiti u punom sastavu. Cilj im je pružiti gledateljima i ljubiteljima vaterpola, ne samo uzbudljivu utakmicu, već i zanimljiv početak ovogodišnje lige.

VK Jadran vas poziva, a mi se pridružujemo pozivu – dođite u četvrtak na Bazene Kantrida i  podržite naš najdraži vaterpolski klub!