KaféKostrenaSport

Podmorska atrakcija: okićena božićna drvca

Klub podvodnih aktivnosti Kostrena i Ronilački centar Kostrena obilježili su kraj sezone lijepom tradicijom zarona s okićenim božićnim drvcem.

KPA Kostrena i ove je godine ukrasio božićnu jelkicu i smjestio je u kostrensko podmorje simbolično označavajući kraj sezone u 2021. godini.

U utorak 21. prosinca u večernjim satima ispred klupskih prostorija u kostrensko podmorje članovi KPA Kostrena uz potporu Turističke zajednice općine Kostrena i ove su godine položili okićenu božićnu jelku. Joso Bilić, predsjednik KPA Kostrena, objasnio je kako je spuštanje drvca postalo tradicija koja okuplja i velike i malene zaljubljenike u podmorje. Time se simbolično označava završetak uspješne sezone zarona, a ujedno i početak novih aktivnosti.

U nedjelju se 15-ak ronilaca okupilo u Ronilačkom centru Kostrena kako bi nastavili lijepu tradiciju zarona s okićenim božićnim drvcem kojim se ukrasi kostrensko podmorje. Atraktivan zaron i ove je godine okupio brojne znatiželjnike i prijatelje ronjenja koji su sa zanimanjem pratili događaj. Potapanjem drvca simbolično je označen kraj još jedne uspješne godine Ronilačkog centra Kostrena čija će nova sezona krenuti s prvim toplijim danima ožujka.