Kostrena

Posljednji koncert s mora ovoga ljeta: Kantridersi rasplesali kupače

Grupa Kantriders u petak je veselim i zabavnim repertoarom zaključila ovogodišnju sezonu koncerata s mora.

Svi koji su se namjerno ili slučajno zatekli na plažama uz koje je pristao brod Dezinsekcije s grupom Kantriders, zadovoljno su slušali, zapjevali ili zaplesali uz zabavan glazbeni repertoar. To je bio treći, ujedno i posljednji, koncert s mora: kupačima na kostrenskim plažama svirali su i pjevali Nikolina Tomljanović, PachaMama Street Connection i Kantridersi.

Ideja koncerata s mora javila se spontano i oduševila organizatore i glazbenike, a kupači na kostrenskim plažama na početku su bili iznenađeni, a zatim su prihvatili dobru zabavu: plaža, kupanje i koncert u jednom – definitivno se pokazalo kao dobra ideja.

Sve se lijepo posložilo, publika je svaki put jako dobro reagirala. Danas su nas već i čekali. Na svim plažama kupači plješću, pjevaju, neki i zaplešu. Sve pohvale zaslužila je posada broda jer su doista pravi znalci: danas je dosta puhalo i nosilo, ali oni su to savršeno izmanevrirali. Svi su jako zadovoljni: izvođači, publika i mi kao organizatori te posada broda. Svi smo uživali i nadam se da ćemo koncerte s mora nastaviti i iduće godine.– rekla je Borka Reljac, ravnateljica Centra kulture Kostrena, koji je osmislio i u suradnji s Dezinsekcijom d. o. o. organizirao koncerte.

Svi su zadovoljni idejom koncerata s mora: Kantridersi, Centar za kulturu i Dezinsekcija d. o. o.

Bogat program Kostrenskog leta bliži se kraju, ali ipak nas još očekuju prave kulturne poslastice: pjesnička večer s Rajkom Jurdanom, prezentacija Kuće kostrenskih pomoraca i raspjevana večer u Rasadniku.