KostrenaZanimljivosti

Posljednji Zdravi kružok u ovoj godini

Organizacija GAIA NOVA i Općina Kostrena organiziraju zdravo druženje s mještanima Kostrene na kojem će svi posjetitelji pronaći odgovore na pitanja što sve utječe na zdravlje pojedinca i u kojoj mjeri prehrana čini stupove zdravlja.

Zašto je zeleno lisnato povrće i samoniklo bilje bogat izvor nutrijenata i kako izvor klorofila lako uklopiti u svakodnevnu prehranu?

Zašto moramo brinuti o detoksu i alkalnoj prehrani te hidraciji organizma?

Zašto prehrana u skladu sa sadašnjim trenutkom postaje imperativ?

Odgovore na ta i mnoga druga pitanja mogu se pronaći na Zdravom kružoku, koji će se održati u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji 9. prosinca u 18 sati.

U sklopu kružoka posjetitelji će moći degustirati svježe voćne obroke i dobiti ideje za samostalno spravljanje ukusnih i nutritivno vrijednih obroka. Obroke će posjetitelji pripremati zajedno s voditeljicom programa.

Zdravi kružok nastavak je programa Samo zdravo koji organizacija Gaia Nova provodi od 2018. godine u mnogim osnovnim i srednjim školama Primorsko-goranske županije te se ovom prilikom poseban poziv upućuje roditeljima školske i predškolske djece. Predavanje vodi Sandra Kolonić, voditeljica programa Samo zdravo.

Ulaz je slobodan, prijave se primaju na mail gaianova.gn22@gmail.com  ili slanjem poruke na 098258861.