InformacijeKostrenaZeleni kantunić

Poziv korisnicima za preuzimanje elektroničkog ključa za poluukopane spremnike za otpad

KD Čistoća uputila je poziv i kupon za preuzimanje elektroničkog ključa onim korisnicima koji će u novom sustavu komunalni otpad odlagati putem poluukopanih spremnika.

Novi sustav na području Općine Kostrena kreće 30. siječnja 2023. a do tada će se s javnih površina povući postojeći spremnici za otpad.

Korisnici koji su primili poziv i kupon, svoj elektronički ključ mogu preuzeti u Reciklažnom dvorištu Urinj u periodu od 16. do 28. siječnja 2023. godine u radnom vremenu Reciklažnog dvorišta.

Radno vrijeme Reciklažnog dvorišta Urinj:

  • ponedjeljak, utorak i petak od 8:00 do 15:00 sati
  • srijeda i četvrtak od 13:00 do 20:00 sati
  • subota od 8:00 do 13:00 sati.

Prilikom preuzimanja ključa korisnici će dobiti točnu poziciju poluukopanih spremnika koji će im biti namijenjeni kao i sve potrebne upute za korištenje ključa i spremnika.

Svaki elektronički ključ ima jedinstveni kod koji će se pridružiti konkretnom korisniku, a temeljem kojeg će se putem informatičkog sustava evidentirati sva korištenja pojedinih spremnika.

Poluukopane spremnike korisnici mogu koristiti na ispravan način prema vlastitim potrebama, bez obzira na raspored njihova pražnjenja.

Korisnici koji su ranije preuzeli individualne spremnike za otpad dužni su ih vratiti u Reciklažno dvorište prije preuzimanja pripadajućeg elektroničkog ključa. Elektronički ključ korisnici mogu preuzeti uz predočenje osobne iskaznice i kupona.