KostrenaScenaZanimljivosti

Poziv na audiciju

Za potrebe snimanja kratkog filma za Svečanu sjednicu Općine Kostrena 6. prosinca, u potrazi smo za glumcima koji će nas kroz priču provesti kroz film za čiju režiju su zaduženi suradnici portala Naša Kostrena.

Poziv je upućen nonama i nonićima iz Kostrene da se zajedno s unučicama i unucima (poželjna dob između 4 i 6 godina), okušaju u novoj ulozi i pritom dobro zabave. Čakavsko narječje je poželjno, ali nije uvjet, kao ni prethodno glumačko iskustvo.

Prijave na audiciju su obavezne, a svi zainteresirani mogu se prijaviti na -e-mail  mateja.alavanja@kostrena.hr najkasnije do 9. studenoga.

Audicija će se održati u petak 10. studenoga 2023. u Narodnoj čitaonici u Kostreni Sv. Luciji, u terminima od 11 do 12 sati te od 17 do 18 sati.

Sudionici koji se prijave na audiciju dobit će kratak tekst i opis jednog od prizora iz početnog scenarija koji će na audiciji pokušati interpretirati te tako dobiti i uvid u proces stvaranja od ideje do filma.

U prijavi je potrebno navesti ime i prezime, dob i broj telefona odrasle osobe te podatke i privolu roditelja o sudjelovanju za dijete kao i odabrani termin audicije.

Snimanje će se odvijati u studenome na području Kostrene. Sudjelovanje na projektu nije honorirano, izuzev prigodnim darom u znak zahvale za sudjelovanje i nesvakidašnjim novim iskustvom. Želite li biti dio zanimljivog međugeneracijskog projekta – pridružite nam se!