Kostrena

Premijerno izveden ljetni plesni show “Mamma mia!”

Premijerno izveden ljetni show “Mamma mia!” u rasprodanom Quorum Gardenu

Popularna Plesna grupa Flame i kreativna Lumbrela agencija proteklog su petka, u suradnji s kostrenskim Quorum Gardenom, organizirale, premijeru ljetnog plesnog showa “Mamma mia!”

Show je koncipiran poput cabareta koji uključuje bezvremenske hitove popularne švedske pop grupe “ABBA”, koje plesačice iz Plesne grupe Flame interpretiraju kroz svoje vrhunske plesne vještine.

Show “Mamma mia!” kojeg je koreografirao iskusni plesač i koreograf Dominik Valić uključuje bogatu kostimografiju, razne rekvizite i fire show koji izvode tri artista. Koncept je zamišljen u tri bloka po dvadeset minuta s pauzama za uživanje u vrhunskim koktelima i zaraznim zvukovima 80-ih, za koje je bio zadužen DJ Bremanja. Lokacija uz more je dodatni “začin” koji projekt čini odličnim za vesele i rasplesane ljetne noći u Kostreni.

Nakon rasprodane premijere poznat je i datum sljedeće izvedbe. A “repriza” je na rasporedu 19. srpnja u 21 sat, na istom mjestu. Svi koji žele rezervirati stol to mogu učiniti telefonski na 097 676 5177.

Foto: Ornela Domijan