Roditeljski kutakVrtić

Prijave za upis u predškolu

Prijave za upis djece u program predškole u Dječjem vrtiću „Zlatna ribica“ zaprimat će se od 16. do 24. siječnja 2023. godine.

Za djecu koja nisu obuhvaćena programom objavljen je Poziv za upis u obvezni program predškole u pedagoškoj godini 2022./2023. Prijave se podnose za program predškole koji će se u Dječjem vrtiću “Zlatna ribica” provoditi od 1. veljače do 31. svibnja 2023. godine (250 sati).

Program predškole namijenjen je djeci školskim obveznicima  koja nisu uključena u redovni program vrtića, a rođena su do 31. ožujka 2017. godine te imaju prijavljeno mjesto prebivališta u Općini Kostrena.

Uz ispunjeni obrazac prijave potrebno je priložiti:

  • rodni list
  • potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta prije upisa u dječji vrtić, dokaz o cijepljenju
  • potvrdu o prebivalištu ( ne stariju od 3 mjeseca).

Roditelj podnosi Prijavu za upis djeteta u program predškole ispunjavanjem web obrasca koji se nalazi na web stranici Vrtića: www.zlatnaribica.hr ili ispunjavanjem obrasca u tajništvu Vrtića na adresi Žuknica 1a, 51221 Kostrena u razdoblju od 16. do 24. siječnja 2023. godine.